Scrisoare catre cititor


Stimate Cititor,

Eu, autorul blogului ma adresez tie in speranta de a puta stabilii cateva reguli de baza pentru acest blog.

Nu suntem perfecti, deci putem face o sumedenie de greseli, dar cel mai important este sa incercam sa nu le facem si sa le reparam atunci cand este posibil.

Culmea ironiei consta in faptul ca perfectiunea nu se poate depista sau masura. (cu ce masori perfectiunea, cu galeata de un litru ?  Poti sa ai garantia ca galeata contine fix un litru de materie?  Poti avea siguranta ca un litru este cantitatea perfecta ?)

Daca plecam de la ideea ca ceva este perfect, nu am avea oricum instrumentele si unitatile de masura necesare pentru a ne asigura ca acel ceva este perfect.

Am stabilit deci ca nu suntem in gradul de a depista perfectiunea si ca drept urmare suntem expusi greselilor de orice natura.

Plec de la ideea ca pe blogul meu scriu ce vreau, cum vreau, cat de corect vreau si cat de corect pot.

Daca ai ceva de spus despre mine sau despre blog o vei face frumos si educat asa cum probabil ai fost invatat in cei sapte ani de stat acasa!

Un model metaforic de perfectiune este libertatea si chiar daca nu sunt de acord cu ceea ce spui tu mi-as da viata ca sa iti poti exprima liber propria parere(a spus candva un mare om)

Pe acest blog se vor discuta teme de actualitate,teme muzicale,de desen,gaming,teme religioase sau mondene. Daca orientamentul tau religios sau politic iti interzice un continut asemanator te rog sa parasesti blogul !

Comentariile stupide va rog sa le tineti in buzunar dar daca aveti ceva interesant de spus va stau la dispozitie pe von.savoir.faire@gmail.com

Cu stima, Savoir Faire

 

Melodia de astazi: Chopin – Nocturn in Do# minor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s